سوهان عسلی لذیذ

دسته بندی: آشپزی, شیرینی و دسر
100 بازدید

رسپی سوهان عسلی لذیذ را در سایت دفتر ببینید.

سوهان عسلی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانیان است. به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

سوهان عسلی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما ، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سوهان عسلی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانیان است. به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

برای دیدن رسپی سوهان عسلی لذیذ به ادامه مطلب بروید.

مواد لازم:

  •     عسل  ۷ قاشق غذاخوری
  •     شکر  ۱/۲ پیمانه
  •     گلاب ۱/۲ پیمانه
  •     کره  ۷۵ گرم
  •     خلال بادام  ۱/۲ پیمانه
  •     کنجد  ۱/۲ پیمانه
  •    زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1- عسل را به همراه شکر و در صورت تمایل گلاب در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر آب شود. بگذارید تا چند جوش بزند تا شکر کاراملی و طلایی رنگ شود. حالا کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود.
2- مواد را دو قسمت کنید. به نیمی از مواد خلال بادام و نصف زعفران دم کرده و به نیمه ی دیگر مواد کنجد و بقیه ی زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
3-در یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید. با احتیاط از مواد با قاشق (سایز مورد نظر) برداشته و روی کاغذ روغنی بریزید. آن ها را برای چند ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند. سوهان ها را در ظرفی که هوا نکشد نگه دارید.
نکاتی در مورد تهیه ی سوهان عسلی:

1- به جای گلاب می توانید از آب جوش استفاده کنید.

2- به جای خلال بادام و کنجد می توانید از خلال پسته و یا هر نوع آجیل دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
3- سوهان ها باید چند ساعت در دمای اتاق استراحت کرده تا سفت شوند.

  1. pengast پاسخ داده:

    Viagra Costo 2013 https://bbuycialisss.com/ – Cialis Viagra Sold In The Usa Buy Cialis viagra sildenafil efectos

  2. byclemo پاسخ داده:

    cialis poppers https://viacialisns.com/ – Cialis Buying Clomid best cialis online Canadian Pharmacy Kamagra

برای دریافت "سوهان عسلی لذیذ" لطفا نظری در نظرات پایین سایت برای ما بفرستید یا از دکمه صورتی ارسال نظر استفاده کنید.




هرگونه کپی برداری از مطلب یا قالب حرام است

برای ارسال نظر کلیک کنید